Over ons

Seeds Genetics Co. is een cannabiszaadbedrijf gevestigd in Nederland, opgericht in augustus 2017 door een Nederlander met een duidelijke visie: het kweken van hoogwaardige cannabiszaden en klanten een unieke en bevredigende ervaring bieden.

Onze oprichter, met jarenlange teeltervaring, werd een expert in cannabiszaden en veranderde al snel zijn droom om een eenvoudige zadenverkoper te zijn in een veelbelovend en succesvol bedrijf. Vandaag de dag is Seeds Genetics Co. een van de meest vertrouwde en erkende cannabiszaadbedrijven in Nederland.

We zijn trots op ons aanbod van een breed scala aan cannabiszaden, waaronder Sativa, Indica, CBD en CBG-stammen, geteeld volgens de hoogste normen van kwaliteit en potentie. We streven ernaar hoogwaardige cannabiszaden te leveren en zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en diensten te verbeteren.

We geven om elke klant en zijn toegewijd om hen te helpen hun doelen op het gebied van cannabis teelt te bereiken. Ons team bestaat uit cannabisexperts, klaar om begeleiding en ondersteuning te bieden in elke fase van het teeltproces.

Bij Seeds Genetics Co. geloven we dat cannabis levens kan transformeren en zijn we toegewijd aan het leveren van superieure kwaliteit cannabiszaden die voldoen aan de individuele behoeften van onze klanten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige cannabiszaden, geteeld met liefde en toewijding, is Seeds Genetics Co. de juiste keuze voor u. Sluit u aan bij ons en ontdek de transformatie die cannabis in uw leven kan brengen.